Сдружение „Видя проект”

Пловдив 4000, ул. „Леонардо да Винчи“ 16
е-mail:
Живко Стоилов 0877 629 115
Мария Видева-Стоилова 0877 937 542
Сдружение „Видя проект“ популяризира методи и системи за личностно развитие, които интегрират в себе си древната мъдрост и съвременните постижения на науката и психологията.

СНЦ Клуб Рейки Пловдив

Пловдив, бул. „Руски“, 46, ет.3 , зала „Шекина“
тел: 0888 727 094
е-mail:
ФБ: https://www.facebook.com/groups/reikiplovdiv/
СНЦ Клуб „Рейки в Пловдив“ е приятелски кръг на хора, с интереси в областта на духовните практики. Това е клуб за срещи, разговори, обучение и лечение на физически, ментални и емоционални проблеми чрез осъзнаване на собственото място и значимост във Вселената.
При нас ще намерите приятели, но и учители в Рейки, Изис Сейким, Ангелска и Архангелска терапия, Оренда и множество други. Особено плодотворни са семинарите, свързани с осъзнаване и изчистване на родовата орис и получаването на чиста родова енергия.
СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“ е организатор на Ангелски фестивал в града, който се провежда в дните преди Коледа.
Редовни срещи на СНЦ се провеждат всеки четвъртък от 18 часа в зала „Шекина“. Срещите ни са отворени за всички, които чувстват вътрешен порив да участват, да споделят познанията си и да повишат общата позитивна вибрация на групата ни.

WOW GYM

е-mail:
Пловдив, улица София №9
Телефон за връзка: 0897 070 768
Нашата философия е, че спортът и тренировките не са единствено с естетическа цел, а са и начин за поддържане на оптимално здравe, създаване на нови приятели и засилване на чувството за общност.
Страстта ни е функционалното трениране и сме се посветили на това да показваме как се тренира ефективно и интересно като променяме статуквото на „единствените“ възможни тренировки в България.
WOW Gym е мястото, в което споделяме своята мечта с хората, които искат да тренират здраво, но здравословно и да постигат резултати.
Правим групови и персонални кондиционни и функционални тренировки, като в клуба може да се тренира и въздушна йога, зумба и бойни изкуства.

Община Пловдив

Пловдив – 4000, Пл. Ст. Стамболов 1,
Тел.:+359 32 656700, Факс: +359 32 656703
е-mail:

Астробюлетините на www.astro.ourplanet.cc

Facebook: В пространството на сърцето
YouTube: Steffi Nedevska
Тел. 0888 238 446
Twitter: Steffi Nedevska
E-mail: Духовно-образователна и лечебно-холистична практика за деца и възрастни
– семинари и обучения по личностно развитие
– диагностика на причината за заболяванията
– холистична, интегративна терапия
– диагностика на кармата и житейската мисия
– HEF диагностика на ауричното поле
– кристалотерапия и кристални есенции
– астробюлетини и хороскопи
– консултации на живо и онлайн
– обучение за начинаещи писатели, лектори и лечители

Център „Промяна“ Пловдив

Адрес: Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 – Пловдивски Културен Институт
E-mail:
www.change-life.eu
Тел: 032 664 433; 0884 777 050
Център „Промяна” – Пловдив е място, създадено и подкрепяно с любовта на много хора – уникални пътешественици, откриватели, мотиватори и светлоносци.
Дейността ни е ориентирана към популяризиране на различни духовни школи и практики, холистичнни подходи и нетрадиционни методи за лечение, ориентирани към съвременния човек и съобразени със стила му на живот, чрез които да се постигне подобряване на физическото, емоционално и ментално здраве, духовен баланс и благополучие във всички аспекти.
Ние силно вярваме в скрития потенциал на всеки един от нас да се справя с трудностите, да бъде истински лечител на себе си, да твори живота, който желае, да изрази най-добрата си същност и да постигне хармонията, за която мечтае.
Ключът се крие в нашите мисли, в нашето отношение, увереност и решителност да предприемаме осъзнати действия, но понякога просто се нуждаем от подкрепа, знание, споделена опитност и съмишленици. При нас ще намерите точно това.

Being Energy Пловдив

4002 Пловдив, бул. Марица 54
E-mail:
www.beingenergy.com, www.beingenergybg.com
Павел Павлов тел. +359 878 852 600
Практики – ул. Ангел Кънчев 8
(входа откъм ул. Цоко Каблешков, йога арт студио Шанти)

Being Energy е начин на живот – програма за обучение и самобучение за оптимално разпределяне на жизнената ни енергия. Бидейки енергия, ние постоянно се движим и трансформираме. И наше естествено свойство е осъзнаването, виждането на същността на нещата. Разбирането на естествените ни функции и състояние, което получаваме в Being Energy, е изключително прагматично изкуство и ние го прилагаме във всички области на ежедневието си. Каквото и да правим, ние се нуждаем от енергия. В Being Energy се обучаваме как да не пилеем напразно, а да натрупваме и насочваме потока на личната си сила в направленията, които ни сочи сърцето. И в същото време разбулваме стремежите на сърцето си, които обикновено са затрупани от тонове страхове, съображения, излишни модели на поведение. В Being Energy се учим на свобода. А свободата е празнота, изпълнена по нашата воля с обич, сила, увереност, великодушие, храброст, респект към всички същества, признателност, изобилие и благодарност.
И с безкористното участие на Мирена Васева, Ваня Кънева, Стойчо Иванов, Борислав Янчев, Румен Ликов, Олимпия Чалъмова, Гергана Стратева и Мария Папаянопол.