Визитка

 

Павел Павлов

 

Павел Павлов е сертифициран инструктор по Бидейки Енергия (Being Energy®) – методология на Научния институт за изследване на енергийния живот (Energy Life Science Institute – ELSI) в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Започва да изучава тези практики през 2005 г. и през последните пет години води ежеседмични занимания по Бидейки Енергия в Арт Йога Студио Шанти, Пловдивски Културен Институт, Център Примула в Пловдив, онлайн класове Път със сърце (Path With Heart) в ELSI. През 2017, заедно с Аерин Алексансър – директор и съосновател на ELSI и руски колеги, води международен семинар по Бидейки Енергия на ELSI в Москва. През 2017 г. заедно с доц. Койчо Коев създават студио Примула за възстановяване на хора, преживели тежки заболявания – различни видове рак, неврози и други, който постоянно разширява обхвата на методиките за постигане на устойчиво благосъстояние, добруване и душевно, умствено и физическо здраве. Двамата заедно започват и производството на хранителни добавки със същата цел. От началото на 2019 г. в Арт Йога Студио Шанти в Пловдив Павел започва работа със заболели от множествена склероза, мозъчни удари и др. В тези два центъра успешно прилага методологията на Бидейки Енергия. От петата година на създаването му участва в организацията и провеждането на ежегодния фестивал Здравей Здраве в Пловдив. Изнася лекции и провежда практически занимания на различни фестивали и събития, организира семинари по Бидейки Енергия.


Койчо Коев

 

Главен асистент, доц. Доктор Койчо Коев е доктор по биология, експерт по биоразнообразие, раздел медицински и билкови растения към МОСВ, преподавател по ботаника и фитотерапия в Биологически факултет на ПУ ”Паисий Хилендарски” Обучава в дисциплини като  класическа ботаника, медицинска ботаника, специална ботаника и фитотерапия в магистърска програма “Медицински билкови и етерично-маслени растения”. Практикуващ фитотерапевт и диетолог. Автор и съавтор на повече от 50 научни статии и публикации в редица чужди и български научни издания. Изследовател на националните и източни традиции в лечението на онкологични заболявания и функционални отклонения в човешкия организъм.

 

Презентация

 

Тинктурите на живота, билките на младостта и силата

 

Център за духовно, емоционално и физическо здраве „Примула“, гр. Пловдив, има честта да ви представи част от своето производство, базиращо се предимно на български лечебни растения. По наше мнение предлаганите билкови продукти (лечебни чайове, тинктури и капсулни форми за директен прием на целебни дроги) съчетават вековните традиции на българския народ в билколечението с популярните етномедицински практики, характерни за азиатските региони. Продуктите от линията Примула Фито могат в еднаква степен да се прилагат както за лечение на широка гама заболявания, така и за профилактиката им. В резултат на дългогодишния ни опит в сферата на билколечението и холистичните лечебни методи, гарантираме за безпрепятственото съчетаване на нашите билкови изделия с все по-широко прилаганите алтернативни методи за укрепване и възстановяване на здравето като хомеопатия, йога, аюрведа, акупунктура, рейки и редица други.

 

Контакти:

 

Койчо Коев: koev_k@mail.bg, 0888 352 490

Павел Павлов: pavel@beingenergybg.com, 0878852600

ФБ страница: facebook.com/BeingEnergyBulgaria/

Сайт: www.primula.bg