Албена Симеонова1-2

Тема

Aнгелска терапия за деца и възрастни

Ангелската терапия е съвкупност от всички онези знания, които успях да натрупам като психолог през годините… Кръстих я Ангелска, първо защото всички ние носим в себе си чиста и свята ангелска същност и второ, защото точно тук ще се потопим в света на Ангелите и Божественото. Това е една практика с елементи на психология, йога, хипноза, регресия, дао космическо лечение, шамбала, махатма, мултиизмерно лечение и какво ли още не… И така добре дошли в света на Ангелите ! Нека заедно да се потопим в този разкошен океан от любов и светлина !

Визитка

Казвам се Албена Симеонова-детски психолог, семеен и бахов терапевт. Вече повече от 11 години изследвам психологията в различните и направления и аспекти, опознавайки разнообразни методи и техники за справяне с психологически проблеми. Работила съм като фирмен консултант, водещ тренинг обучения, детски психолог, семеен терапевт, бахов терапевт, йога учител за деца. Занимавала съм се с когнитивна психология, позитивна психология, духовна психология, хипноза, регресия, бахова терапия… Всъщност през всички тези 11 години осъзнах, че най-важното нещо, което мога да направя за своите клиенти е да им покажа как да постигнат вътрешен мир и хармония. Това става като възтановят връзката със себе си, със своето най-съкровено Аз, гмуркайки се дълбоко навътре, опознавайки своето лично свещенно пространсто. Защото истината е, че най-голямата битка в живота ни е битката между нас и нас. Никой не може да ни излекува отвън – лечението идва отвътре.
Точно затова създадох и Ангелската терапия. Тя е съвкупност от всички онези знания, които успях да натрупам като психолог през годините…Това са поредица от прекрасни медитации, чрез които вие ще опознавате себе си като се потапяте все по-надълбоко и надълбоко навътре в собственото си лично пространство.

Контакти

E-mail: https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F/300306433417448?bookmark_t=page
Телефон за връзка: 0878 579 479