Визитка

 

Анелия Атанасова

Анелия Атанасова е Бизнес треньор и Консултант личностно развитие, Обучител на педагози;

Коуч, лектор на семинари, уебинари и форуми, за личностно и професионално реализиране;

С над 20-годишен търговски и мениджърски опит;

Академичен директор и експерт по чужди езици в онлайн платформата Intenizvno.com,

Бизнес НЛП Мастер Практик, сертифициран от ITA (International Trainers Academy of NLP;

Професионално-сертифициран практик по Техники за Емоционална Свобода – ТЕС (EFT®) и регистриран към Българска Асоциация за Развитие на Енергийната Психология (БАРЕП);

Сертифициран обучител на учителски кадри към МОН;

Завършва специалност „Български и английски език” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” , „Информационни технологии в медийната индустрия” в УНИБИТ, София и към „Московския държавен университет по печата “И. Фьодоров”;

Автор на книгата „Как да учим език ефективно“.

 

Практика

 

Трите „С“ – Синергия със Синтез на Сетивата

Лесна, забавна и 100% работеща техника, за да се подредите на ментално, емоционално и духовно ниво. 
Чрез нея ще обединим изкуства, интелигентности и сетива в една мощна енергия, за да проправим пътя до подсъзнанието и всеки да поеме контрола над намеренията си. „Трите „С“ служи за мотивиране и самомотивиране в личен и професионален план. Чрез Синергия със Синтез на Сетивата ще получите инструменти за сътворяване на свои собствени уникални мотивационни етюди в бизнес и личен план. Методът „Трите „С“ ще Ви мотивира да правите всичко, което пожелаете, за да сте духовно пълноценни, балансирани, спокойни, работоспособни, стабилни и много щастливи.

СИНЕРГИЯТА се получава от сетивата Ви, изкуствата, които познавате и интелигентностите, които притежавате. Всички те действат заедно, едновременно, и създадената концентрирана енергия се насочва точно там, където Вие желаете. 

Когато преживеете и усетите процесите, принципите и последователността на случващото се, ще имате формула, която да прилагате и модифицирате за своите нужди. Принципът на синергията върши чудеса с всички Ваши „тела“ – духовно, физическо, емоционално и ментално! Не без значение е елементът на забавление, радост и веселие, който гарантирам – освен информиращо, със сигурност ще е много забавно!

 

Контакти

 

Град: Габрово

Телефон за връзка : 0897 913 633

ФБ страница: Анелия Атанасова – Консултант личностно развитие