Анжела Атанасова

Тема

Слънчевата раса – новото 18 днк, отвъд 12 те слоя – медитация с практическа насока. Значение и функция на слънчевата раса у нас и за света. Слънчева мрежа и централните слънца. Човекът – II ро слънце генератор в Абсолюта. – практически схеми.

Визитка

Лектор и първият танцов метафизичен терапевт у нас, използващ древни египетски, индийски и тракийски техники за възстановяване на връзката с Духа, базирани на квантовата физика и метафизичното знание.
Провежда семинари и курсове в над 7 града в България, в Букурещ Брашов, предстоят в Германия и Италия през 2015 и 2016 г.
Анжела е Арт Мениджър за 2012 – Фестивал на БГ Образованието София, където представя пред НДК кметицата Й. Фандъкова, Стефка Костадинова и др
Създателка е на 9 концерти из България, базирани на квантовата физика и работа с днк кодовете и клетъчната памет.
Работи и канализира на живо съзнанията от 12 – 18 измерение – и слънчевата раса, която в България се активира през последните 3 години.
Преподава в Рехабилитационни центрове в София и Банкя
Реализира проекти във връзка със здравето на жените /жени след рак на млечната жлеза/ с Бразилското посолство в София през 2011 г..
От 2004 до 2010 г. се обучава от Германски доктор Част от екипи на „Доктори без граници“ в сферата на метафизика и връзката със стандартната медицина
Създава първата Академия за Египетско изкуство и метафизика у нас, и кани често гости от Европа и света
Анжела има завършени успешни 3 висши образования.
Работи с едни от най големите бизнес компании у нас.
Изяви в телевизията – Канал 1 БТВ сутрешен блок, Евроком, Черно море Варна, Часът на Милен Цветков, Канал 3 и други
Работи с един от най известните имена в квантовата терапия и метафизика от Русия и Америка /поради субективни причини имената не се споменават тук/.

Контакти

E-mail: Skype: anjgely
www.orientalacademybulgaria.com
Телефон за връзка: 0897 911 160

Лектори →