Антон Андонов

Тема

Лечебните свойства на пречистванията

Визитка

Има много хора, които се интересуват от здравословен начин на живот, но не знаят от къде да започнат. Информацията в интернет е прекалено много и понякога дори противоречива. Моята мисия е да синтезирам, систематизирам и да я разпространя тази информация сред хората. Да им помогна да заживеят по-щастливо, природосъобразно и здравословно.
За мен мога да кажа, че съм кулинарен ентусиаст, който от 2010 г. се занимава със здравословен начин на живот и хранене. Зад гърба си имам успешно завършени курсове от световни университети в лицето на Калифорнийският Университет „Сан Франциско“, Университетът на Питсбърг, Университетът на Пенсилвания, Университета на Мелборн, Австралия. Изследвал съм множество трудове на различни лекари, лаборанти и хора, посветили години от живота си на изследвания и експерименти свързани с ефектите на храните върху човешкото тяло.
Имам зад гърба си проведени лекции, семинари и кулинарни събития за здравословен начин на живот. Създател на здравословна академия „Андоново“, която тепърва набира сила и има за цел да научи хората как да се хранят и живеят в хармония със себе си и света около тях.

Лектори →