Работна среща на организаторите на „Здравей, Здраве“ в Благоевград

По великденските празници, в хубавия пролетен ден, председателят Валерия Йорданина събра организаторите на фестивала „Здравей, Здраве“ в Благоевград. Началото на тазгодишната подготовка, разбира се, започна с наздравица. Вече в разширен състав, с ентусиазъм и много нови идеи избрахме мотото „Заедно за здраве“. Определихме 18-19 септември за дни на фестивала и решихме да започнем отрано подбор на доброволци и участници.

По традиция и тази година, във вече популярния сред благоевградчани фестивал „Здравей, Здраве“, ще присъстват щандове с органични и здравословни храни и напитки. Ще подберем лектори, теми и практики, които да помогнат на гражданите да подобряват сами здравето си, да повишат жизнения тонус и намалят стреса и страха от ширещи се заболявания. С идеята, избирайки разностранни, но ефективни терапевтични практики, да помогнем всеки посетител да получи достъп до най-полезната за него информация. Така можем да работим заедно за здраве – специалисти, терапевти, треньори, хора с висока здравна култура и граждани от всички възрасти.

Каним всички привърженици на нашия фестивал в Благоевград и региона да подкрепят инициативата ни, тъй като вярваме, че тя е полезна и необходима в днешните сурови условия на пандемия и тежки последици от заболяването. Грижата за здравето е ежедневна, индивидуална и по-добрата информираност може да ни подготви и предотврати различни значими заболявания. С много любов и упоритост ние, организаторите на фестивала в Благоевград, ви предлагаме възможности, които вярваме, че присъстващите във фестивалните дни ще оценят високо.

            Запазете датата 18-19 септември и очаквайте с нетърпение всичко, което ще подготвим за вас!

За контакти с нас, въпроси и записване за участие във фестивала:

E-mail: zdraveizdraveblagoevgrad@gmail.com

Главен Координатор: Зоя Георгиева, тел: 0887259876
Координатор Програма: Валерия Йорданина, тел: 0899812813
Координатор Изложение и Търговски презентации: Евгения Марценкова, тел: 0877707567
Координатор ПР, Медии и Спонсори: Антоанета Иванова, тел: 0887714237
Координатор Спортни прояви и движение: Калинка Йорданова, 0894406501
Координатор Доброволци: Елена Терзийска, тел: 0899745313
Координатор Aрт работилници: Елка Михайлова, тел. 0886779727
Координатор Дизайн: Антоанета Кацарска, тел: 0877305303