Тема

Лесно отслабване с естествените дарове на природата

Неделя 9-ти Април 10:00 – 10:40

Лечебните гъби и тяхната сила – микотерапията

Неделя 9-ти Април 10:50 – 11:30

Лечебната сила на гъбите е позната от хилядолетия, но съвременната традиционна медицина официално признава микотерапията като метод за лечение след 1928г., когато др. Александър Флеминг открива пеницилина. Заради своите многобройни активни вещества против различни патогени, те се използват в производството на различни антибиотици и лекарства.
В Китай повече от 2000 години, гъбите имат репутация на „еликсири на живота“ и са част от традиционната медицина. Прилагат се както за превенция, така и за лечение на различни заболявания, включително и широко разпространените и познати като „бич на века“ онкологични, автоимунни, сърдечносъдови и психични проблеми.

Визитка

Ваня Симеонова е родена през 1975 г. в гр. София. По професия е юрист, като над 10 години вече се занимава с холистична медицина и практики за превенция и възстановяване баланса на човешкия организъм и пълноценния начин на живот.
През 2011г. със съпруга си Димитър Симеонов, диетолог и нутрицефт основават фирмата „Ализа бюти“, която в последствие от сферата на бюти индустрията се пренасочва към здравният сектор, поради твърдото им убеждение, че красотата е част от доброто човешко здраве. През 2016г. основават и холистичният център “ Здраве и красота“, който допълва дейността на диетологията. Така двамата затварят кръга в работата си върху тялото и душата, за един по-добър и осъзнат живот.

Контакти

E-mail: Фейсбук: https://www.facebook.com/alizabeauty/
Телефон за връзка: 0898 202 812