Визитка

 

Виктория Цуркан – собственик и управител на Аура център „Самхита“,  гр.Пловдив. Енерготерапевт, специалист по работа с Аура Камера  в аура диагностика и балансиране на чакрите.

Участва в различни форуми, фестивали и др.

С АУРА  КАМЕРА се провеждат  различни наблюдения и изследвания  в различни здравословни,енергийни и йога центрове в България и други държави.

Преминала обучение:

„Квестланд“, гр. Москва теория и практика с Аура Камера.

Certified coaching by Cecile Roubaud  in The Chakra Pilgrimage: self knowledge trough the analysis and balance of chakras.

„Bulgarian Association of Hypnosis“,  training in Hypnosis and Hypnotherapy.

 

 

Тема

 

Eнергийната структура на човека. Диагностика на енергийното състояние и балансиране на чакрите.

 

Всеки от нас – е нещо повече от физическото тяло, ние сме сложна енергийна система. Която е  съставена от енергийни центрове или чакри. Те определят енергетиката на човека , което до голяма степен определя отношенията ни с другите, нашите действия, емоции и чувства.

На лекция ви чака достъпна теория о построяване и основни принципи на взаимодействие на аурата, чакрите на човек и външната среда.

С Аура Камера, която изчислява данните благодарение на биосензори, ще проследим как се променя аурата при въздействие на различни външни и вътрешни дразнители.

Човек може да усили своята защитна аура като я изпълни с вибрации. Разберете с какви методи, (звук, цвят, аромат, храна и др.) в ежедневието може да въздействаме върху биоенергетика, оптимизирайки работата на  енергийните центрове.

 

 

Контакти

 

E-mail: victoria.newmarket@gmail.com

Skype:  Ladivadesign

Сайт: http:// auracamera.net

Телефон за връзка:  0988 80 51 13