Визитка

 

Виолета Кузмова е мотиватор и организатор на ярки светски и образователни събития за личностно развитие.Дипломиран икономист и педагог – изучавала обща и детска психология. Повече от двадесет годишен опит в сферата на частния бизнес. Член на БАБТ /Българска Асоциация по Боуен  терапия/ – Боуен терапевт, сертифициран от Австралийската академия по Боуен терапия.Реджуванс тераапевт и Консултант по метода Матрица на Успеха. Основател на Студио за здравословен живот ,,ВиБо Аспект,, гр. Пловдив.

Практикува и пропагандира  природосъобразни холистични терапии с доказан ефект за здравето, красотата и емоцционалното израстване и интелигентност.

Духовен лечител с опит и бизнес дама,  доказваща тзата, че в заедност и споделеност – творим чудеса.

Като PR и изследовател на самата себе си, служи на идеята .че Любовта Е, която движи света напред и че, Светът е такъв, какъвто го сътворяваме ежедневно!

Виолета Кузмова е вдъхновител за положителна промяна и неуморен търсач на ценното във всеки Човек!

 

 

Тема

 

Реджуванс-естествен лифтинг за лице

 

Холистична терапия за цялото тяло, която действа чрез лицето – основният ефект е визуален, подмладяващ и разкрасяващ. Режуванс е алтернатива и заместител на оперативния лифтинг. Терапията е за дами и господа, които искат да избегнат усложненията и нежеланите ефекти на инжектираните субстанции. Не се използват никакви кремове, серуми или електрически уреди – работи се само с ръце (с върховете на пръстите) – още след първата процедура лицето видимо е освежено, подмладено, кожата сякаш е подпълнена от вътре, тена се избистря, естествена руменина и тургур. Леките повърхностни бръчици се изглаждат, а по-дълбоките показват значително подобрение. Клиентът има усещане за лекота и благоденствие, естествена усмивка, меко и приятно изражение. Не случайно наричат Реджуванс – терапия на радостта!

Терапията Реджуванс повлиява изключително добре – мигрени и тежки главоболия, безсъние, стрес, емоционално изтощение и ежедневно напрежение. Няма аналог с познатите мануални терапии за лице, освен че е холистична (повлиява тялото като цяло – физика, психика, емоции), тя използва комбинирана методика – елементи на вибрационен масаж, източен масаж, акупресура, стречинг, меридианен масаж и други. След 6-та сесия, кожата на лицето се променя качествено !

 

Контакти

 

E-mail:  kuzmova@viboaspect.com

Телефон за връзка: 0889 24 55 54