Визитка

 

Влада Парфенова е класическа балерина, завършила Държавно хореографско училище в град Перм със специалност класически балет, където се докосва до голямото наследство на Руската балетна школа. Сега на свой ред обучава балерини на различна възраст в собствена школа за танци, щастие и красота в град Пловдив. Нейните ученички са носители на престижни международни награди в десетки балетни конкурси и фестивали в цялата страна.

Втората й специалност е Магистър по приложна психология. Нейните публикации на тема женската красота и успех са сред най-търсените на рускоезичното пространство. Лектор е на чуждестранни конференции на женска тематика. Автор е на 6 книги, 50 тренинги и образователни програми за личностно развитие за жени.

 

Тема

 

Отваряне на сърцето и ума чрез работа на емоции и тялото.

 

Мили участници! По време на лекцията Вие ще разберете каква е връзката между емоциите и тялото. Как да работите с тялото си, за да бъдете здрави и в добра физическа форма. Позитивното мислене-как мисли променят съдбата Ви. Ще говорим и за облагородяване на сърцето и ума. Ще приключим с практически упражнения, за да усетите прилив на енергия.

 

Контакт:

 

E-mail: Vlada3472@abv.bg

Skype: Vlada3472

Сайт: www.vladaparfenova.com

Телефон за връзка : 0889 31 00 41