Визитка

Георги Къдрев е софтуерен предприемач, собственик и управител на една от най-иновативните компании в сферата на изкуствения интелект в световен мащаб. Голяма част от успеха си приписва на желанието си да се развива и като личност, а не само като бизнесмен. Избор, който го среща със системата на „Шлифоващият Диаманти“ – съвременна трактовка на древно будистко знание систематизирана от Геше Майкъл Роуч. От 2014 г. е преподавател по системата, което му дава възможност да споделя принципите й, както и личния си опит за приложението ѝ във всяка една област от живота.

 

 

 

 

Иван Илиев е технологичен предприемач, основател и управител на бутиково студио за разработване на приложения за мобилни телефони, в който се влагат най-актуалните технологии като изкуствен интелект, машинно самообучение и смесени реалности. Продуктите, разработени от неговото студио оглавяват класации по цял свят за най-сваляни и популярни приложения. Започва кариерата си в семеен строителен бизнес, където научава важни уроци и се среща с първите си предизвикателства. Това го тласка към търсене на по-задълбочени отговори, които намира при срещата си със системата „Шлифоващият диаманти“. От 2013 г. е основен преводач, а от 2014 г. и преподавател по системата, като съчетава бизнесът си с възможността да споделя принципите на системата, как му е помогнала на него и как всеки може да я приложи, за да просперира във всяка една област на живота си.

 

Тема

 

Как да подобрим всеки аспект на живота си помагайки на другите

 

Събитята в живота ни сякаш изглеждат случайни – защо съм успешен в нещо, а имам предизвикателства в други аспекти на живота си, защо съм „добър човек“, но не съм здрав, щастлив или обичан. Тази хаотичност ни кара да се чувстваме несугурни и изгубени, особено когато е личното ни здраве или здравето на близките ни е под въпрос.

В рамките на лекцията ще споделим основите на системата на „Шлифоващия диаманти“ и как тя може да помогне за постигане на устойчив и предвидим успех, включително в здравето ни и справянето с пристрастяванията. Ще споделим и примери от опита ни в работата с хора от страни по целия свят.

 

Контакти

 

E-mail : georgi@imagga.com

Skype: typhoon_bg

Телефон за връзка: 0899 001 887