Визитка

 

Здравейте, казвам се Гергана Колева и съм пилатес инструктор.От град Пловдив съм, на 27 години, водя курсове по Пилатес от близо 4 години. Спортът присъства в ежедневието ми още от дете! Първият спорт, до който се докоснах беше художествената гимнастика, на която посветих 11 години.

Занимавала съм се известно време със спортни танци – любителски. Във времето, в което учих бакалавър, се състезавах за представителният отбор по аеробика на университета. Завърших бакалавърска и магистърска степен в Пловдивски Университет, специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“. Докато следвах, преподавах на „малки гимнастички“ по детски градини, а и като доброволец към организация за деца лишени от родителски грижи. Като студентка, започнах да посещавам една от водещите школи за модерен балет в града. Мога да кажа, че винаги съм имала влечение към танците и мога да добавя, че завърших втората си магистратура, която е „Съвременни танцови техники“ в Академия за музикално и танцово изкуство. Водя Пилатес  с цел да помагам на хората, чрез движение да възвърнат изправената позиция на гръбнака си.Преминах обучение ISPA  Международна асоциация на професионалисти развиващи физически и ментални практики  към Lotos4ever с преподавател Даниела Димчева.International Fitness School – Pilates Choreography and Circuit с  Екатерина Василенко. Методически Директор на Пилатес академия A.f.Studies (Гърция).Преминах обучение към MK Pilates Matwork Stage с преподавател Малкълм Мюрхед.Както и „Thinkfit (Balanced Body Program) с преподаватели Cinzia Galletto & Maximilian Stohr „Atelier pilates“- Италия.

 

Тема

 

Пилатес тренировка

 

Пилатес тренировка –  участниците във фестивала „Здравей здраве“ ще могат да се насладят на правилния начин на движение и ще усетят преимуществата: по-добра стойка, силен център, гъвкавост, баланс и равновесие.

Методът „Пилатес“ е идеален избор за поддържане на форма – укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, помага да възвърнем изправената позиция на гръбнака си, да забравим за болките в гърба, кръста, врата , дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото. При упражненията пилатес се набляга на контрола на „енергийния център“ на тялото, стягане на мускулите на тазовото дъно и издължаването на гръбнака, по тази начин работят дълбоките мускули, които помагат да възвърнем естествената изправена позиция на гръбнака.

 

Контакти

 

Лице за контакт: Гергана Колева

Град: Пловдив

Телефон за контакт: 0892763142

Сайт: www.pilatesgerganakoleva.com

ФБ страница:  https://www.facebook.com/pilatesgerganakoleva/