Визитка

 

Гергана Радович е холистичен терапевт, член на Европейското дружество по медицина на съня (ESRS) и Европейската асоциация по авиационна псилохогия (EAAP). Тя е авиационен инструктор с над десетгодишен стаж в областта на авиационната психология и физиология, по-специално в управление на съня и умората, мастер Ти-Тап треньор и майстор практик и преподавател ТЕС и пренареждане на матрицата към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП).

Помага на хората да намерят баланса във физически, емоционален и психически аспект, да се преборят ефективно с умората и стреса и да продължат напред. Методите, които използва, са лесни за прилагане, практични и най-вече водят до бързи и трайни резултати.

 

 

Тема

 

Раздвижи тялото, разплети емоцията

 

Негативните страна на лошите последствия на модерния живот могат да бъдат предотвратени, овладени или дори премахнати с обръщане на по-голямо внимание към на самия себе си, с включването на повече движение, време за разтоварване, срещи с близки хора, упражняване на хоби и различни практики.

Лекцията ще ви покаже изненадващо лесни и практични начини да подобрите живота си и собственото си състояние чрез включването на повече движение и отделянето на време за любимото хоби (като плетенето). И двете неща подсилват връзката между ума, сърцето и тялото и разтоварват емоционално и физически. И дори да не можете да плетете, тази лекция ще ви накара да поискате да го направите.

 

Контакти

 

E-mail:  gerganaradovich@gmail.com

Сайт: http://shapesweetness.com

Телефон за връзка: 0888 27 68 02