Визитка  

 

Гергана Радович

Гергана Радович е холистичен терапевт и сертифициран преподавател по ТЕС към Българската асоциация за развитие на енергийната психология. Помага на хората да се чувстват по-добре, да подобрят външния си вид и да спят пълноценно. Методите, които използва, са лесни за прилагане, практични и най-вече водят до бързи и трайни резултати.

 

 

 

 

Презентация

 

Здраво тяло, здраво бебе – опитът на CaliVita в борбата с безплодието

Напоследък безплодието се превръща в епидемия и води до чувство на личен провал. Причините за това са многобройни: стрес, лоши навици, обездвижване, интоксикация на организма и други.

В същото време има начин организмът да се възстанови по естествен път и в резултат да настъпи бременност. Лекцията ще покаже възможности за възстановяване на репродуктивната функция чрез промяна на навиците на живот, храненето и приема на хранителни добавки и ще сподели повече за успешния опит на CaliVita в тази област.

 

Тема

 

Как да съхраните и подобрите здравето си чрез холистичен подход? Три лесни стъпки, които всеки може да приложи в ежедневието си

Стремите ли се постоянно да постигате повече и по-добри резултати в работата и личния си живот? Като перфекционисти вие вероятно ежедневно давате максимума от себе си във всяко едно начинание, с което се захванете. Този ритъм на живот несъмнено ви изтощава и ви кара да се чувствате преуморени, тревожни и непрекъснато напрегнати, дори и да нямате ясна и конкретна причина за това. В подобни моменти е много лесно да загърбите грижата за здравето и благосъстоянието си, да пренебрегнете съня си и да оставите стресът да ви превземе.

Тази практическа лекция ще ви помогне да си върнете баланса и ще ви покаже трите основни неща, на които да обърнете внимание, за да бъдете здрави, щастливи и успешни.

 

Контакти

 

E-mail: gerganaradovich@gmail.com

Телефон за връзка : 0888 27 68 02

Сайт: www.calivita.bg,  http://enepsy.bg, http://shapesweetness.com