Визитка  

 

д-р Гузал Тажибаева

Екперт в областта на личностното развитие и изграждане на кариера, ученичка на руския учен Мирзакарим Норбеков.

Лекар по образование и треньор по дух, винаги съм се интересувала от техники за работа върху себе си, своя дух и живота си.  Последните 19 години се занимавам с оздравителни курсове по методиката на Норбеков, тренинги, коучинг и консултиране.

В центра на работата в коучинга поставям цялостното развитие на личността, реализацията в личния и професионален живот, създаването на хармонични отношения със себе си и своето обкръжение.

Подпомагам в определянето на ценностите в живота, формирането на целите и разпределяне на приоритетите. Насочването към осъзнато състояние и откриването на мечтите ви научава да бъдете в контакт с душата си и нейните потребности.

По време на процеса на коучинга намираме ограничаващите програми, работим над тяхното преодоляване, а корекцията на поведението води до по-висока ефективност от действията ви и по-голяма удовлетвореност от живота.

Работата с емоциите включва управление на гнева, преодоляване на обиди и подтиснато недоволство, овладяване на страха, тренировка на спокойна увереност, жизнерадостност, ако има потребност – лидерство и лидерско поведение.

Тема

 

Как да се справим с чувството за вина и срам

Чувството на вина и срамът са едни от най-разрушителните чувства, които влияят на нашето здраве. Това са страх и агресия, насочени към самия себе си, които пречат да живееш и да си щастлив, не позволяват да чувстваш себе си достоен.

Как да осъзнаем вината и срама, как да ги преодолеем и отново да сме щастливи?

За това ще поговорим на лекцията и ще направим първите стъпки към освобождаването.

 

 

Контакти

 

E-mail: guzal@guzaltajibaeva.com

Телефон за връзка : 089 9486091

Сайт: https://www.guzaltajibaeva.com/