Визитка

 

Казвам се Даниела Мустакова. Родена съм в гр.Пловдив. От много години се интерисувам от езотерика и винаги ме е вълнувала темата, как да се лекуваме по различен от конвенционалната медицина начин. Така  започнах да изучавам „Терапия с есенциите на д-р Бах” след това Хомеопатия. Обучението по SEST терапия завърщих в “Internathional School of Sequential Energy Sistem Tuning“, a по Остеопатия в „Internathional school of Perceptual Osteopathy”. Кинезиология – „Докосване за здраве” и Рейки са част от пътя ми към себепознание и развитие. Работя в здравен център, като прилагам основно Остеопатия, SEST терапия и лечение с есенциите на д-р Бах. Радвам се, че се увеличава броят на хората, отворени към идеята да се изцеляват без химия. За лечителя няма по-ценно нещо от благодарността на човека с възстановено здраве.

 

 

 

 

Тема

 

Остеопатия и SEST терапия – ефективен начин за освобождаване от болките и психоемоционалните проблеми.

 

 

Перцептивната Остеопатия е холистичен лечебен метод, който има за цел да намери тези места в тялото, в които се получават т.нар. остеопатични дисфункции, и да ги отстрани. Например в двигателния апарат това се изразява в съкращаване на даден мускул, нарушава се биомеханиката му,ограничава се потока на телесни течности,настъпва оток и болка. Лечението е безболезнено и ефективно, като още на първата процедура настъпва подобрение. Повлияват се болки в целия двигателен апарат, в различни органи и системи, както и психоемоционални проблеми.

SEST терапия е метод създаден на основата на Кранио-сакралната терапия и Традиционната китайска медицина. Представлява диагностичо-лечебен метод,при който чрез палпация на шийния отдел на гръначния стълб се получава информация, в коя система или орган има блокаж или енергията е в излишък или в недостиг. Лечебната част се състои в отработването им чрез балансиране на енергията в меридианите от ТКМ. SEST терапията повлиява проблеми  както на физическо, така и на психоемоционално ниво.

Тези методи работят в дълбочина с първопричината за възникналия здравен проблем, те са и безопасни, тъй като сам организмът  показва къде и как трябва да работим, за да я отстраним.

 

 

Контакти

 

E-mail:  danni_fashion@abv.bg

Телефон за връзка: 0877 999 704