Визитка

 

Йога арт студио Шанти вече 8-ма година е отворило своите врати за приятелите на йога в сърцето на Пловдив, с пъстър букет от занимания, насочени към всеки един отворен към света човек, независимо от неговата възраст или пол. В графика ни можете да откриете часове за начинаещи и напреднали, за малки и големи, за ранобудни и нощни птици, а също така и богата програма от семинари и събития, свързани с личностни практики, медитации, презентации и срещи с интересни гости от България и от чужбина.

Клас Йога за деца в студио Шанти има от самото му създаване. От две години преподавател е Дани Чолакова – сертифициран преподавател по Хасия йога, дипломиран филолог с педагогически стаж и огромно желание да работи точно с деца.

 

Тема

 

Клас „Йога за деца“

 

На фестивала „Здравей Здраве 2018” йога арт студио „Шанти” има желание да се включи в спортната програма с участие на  клас „Йога за деца” с преподавател Дани Чолакова. В рамките на 40 – 60 минути ще се представим с йога занимание, изцяло следвайки структурата на часовете, които провеждаме в залата. Под формата на игра ще изпълним Слънчевия поздрав. С помощта на картинки ще изпълним комплекс асани, чрез които ще се превръщаме в различни животинки и растения, а може и сами да измислим нови имена и нови асани.  Ще изпълним и дихателни упражнения, подходящи за деца на всякаква възраст.

 

Контакти

 

Лице за контакт: Елица Йоргова/ Дани Чолакова

Град : Пловдив

Телефон за контакт: 0895/652-707; 0888/646-170

Сайт: www.yoga-plovdiv.com

ФБ страница: www.facebook.com/YogaArtStudioShanti/