Визитка

 

Деница Митрева

 

Деница Митрева (Дени) е Сертифициран Йога Учител към Световната Йога Асоциация RYT 200 със специалност Виняса – Ащанга Йога. Развива се в областта на Виняса Флоу Йога, Хатха Йога, Терапевтична Йога, Йога Нидра, Медитации и Здравословен начин на живот.

По пътя си към и чрез йога преминава множество обучения, семинари и работилници в Сидни, Австралия, където живее през последните 5 години, а курса си за йога инструктор завършва в Бали, Индонезия, където в допълнение получава сертификат за завършени курсове по изиметричен масаж и здравословно хранене.

През 2018 е съ-организатор и участник в поредицата събития, ретрийт програми и семинари за релаксация, здравословно хранене и личностно развитие „РоДеНи“.

В класовете си Дени се стреми да разгърне по малко от различни дихателни техники (пранаяма), физически упражнения (асани) и медитации, водена от стремежа да отведе практикуващия в един нов, необятен свят. Свят, който всеки сам изгражда, чрез собствени мисли, чувства и емоции, вярвайки, че всеки взима по нещо за себе си във всяка практика и разгръща своя безграничен потенциал.

 

В забързано ежедневие, стресови ситуации и тревоги, йога предлага един уют на тишина, спокойствие и баланс. Един танц от движения синхронизирани с дъха, нашата движеща сила и вдъхновение. Като вълните на океан да се слеем със света, но не този, който ни заобикаля, а този свят вътре в нас, и да развием силата да го създадем такъв, какъвто е бил само в мечтите ни. И да съградим нашата реалност от вътре навън.

 

 

Практика

 

Виняса Флоу Йога

 

Йога практика, която ще ви пренесе в дебрите на вашия потенциал. Виняса Флоу, стил, който обединява душа, ум и тяло, в едно блажено единство. Специфично и уникално за всеки. Движения свързани с дъха, които ни водят по пътя на безграничните възможности. Едно дълбоко свързване със себе си в сезона на пробуждането, засяването на семенца, насаждането на нови намерения, цели и съграждане на мечти в реалност.

 

Виняса Флоу Йога е разнообразна практика, която тонизира тялото и успокоява ума. Освен, че заздравява костната структура и спомага за разтягането на отделни групи мускули, този стил подобрява кръвообращението, спомага за пълноценното дишане, поддържане на изправена стойка, повишаване на енергийния поток, подобряване на настроението. И това е само малка част от благодатното влияние на йога върху нас.

 

Контакти

 

Град: Пловдив

Телефон за контакт: 0877606172

Email: Denitsa.mitreva@gmail.com

ФБ страница: Yoga with Deni