Визитка

 

Деси Славчева е консултант, личен готвач, създател на рецепти, кулинарен блогър и пътешественик. Създател е на бранда So Good by Desi Slavcheva. От години готви и разработва авторски рецепти, съчетали в себе си вкусове и аромати от цял свят, така постепенно превръща овкусяването на храната в изкуство. Деси вярва, че подправките са душата на едно ястие, каято притежава силата да трансформира, а използването им е магия! Магия, достъпна за всеки, пожелал да я усвои!  

В края на 2017та година разработва авторска серия от миксове подправки наречена „Подправките на живота“. Всеки микс е баланс от аромати и текстури, които водят до пълното отключване и освобождаване на вкусовете в ястието, което приготвяте! Деси се стреми да мотивира хората да обърнат повече внимание на пълноценното и балансирано хранене, да преминат отвъд зоната си на комфорт и да повярват, че всеки може да готви стига да пожелае. А щипката подправка е съставката, което прави това възможно!

 

 

Тема

 

Подправките на живота – магията във вашия дом

 

Кулинарията се гради върху три основни похвата – качество на продуктите, техники на приготвяне и овкусяване. И трите са много важни за постигане на перфектната чиния. И докато техниките са превилегия за професионалните готвачи, то овкусяването е достъпно до всички. Целта на презентацията  е да запознае публиката с различните видове подправки, история, ползване и тяхната сила да трансформират храната, вдъхвайки им увереност смело да боравят с тях.

Детайлно ще бъде представена и авторската серия от подправки на Деси Славчева „Подправките на живота“ – отделните миксове и тяхното приложение.

 

Контакти

 

E-mail: dslavcheva@sogood.bg

Сайт: http://sogood.bg

Телефон за връзка: 0886 46 65 75