Тема

Как да се храним и живеем балансирано, в хармония със себе си и любов към заобикалящия ни свят?

Неделя 9-ти Април 17:50 – 18:30

По време на лекцията ще се дискутираме следните теми:
Kаква е формулата за щастие, за по-добро здраве и форма? Има ли универсален режим на мислене, хранене и спорт валиден за всички?
Замисля ли сте се от какво зависи качеството ни на живот? От това какво ядем? От това какво мислим? От това как приемаме заобикалящия ни свят? Или от трите взети заедно? Хората са уникални същества и всеки сам трябва да намери пътя към по-пълноценен и щастлив живот. Но как се случва това? Разбира се с опитване и осъзнаване кое ни влияе добре и кое не!

Визитка

„Аз съм личен готвач, кулинарен блогър, пътешественик и финалист в първия сезон на „Bake off: най-сладкото състезание“. Създател съм на блога www.sundaybakeclub.com и бранда SoGood by Desi Slavcheva, предоставящ услугите на личен готвач. Мисията ми на личен готвач е да помогна на хората да разберат, че добрата храна не е само това, което слагаме на масата, но и мислите, с които сядаме и хората, с които я споделяме. С услугите, статии и рецепти си се стремя да мотивирам хората да обръщат все повече внимание на сладката страна на живота. А именно да живеят осъзнато, да бъдат благодарни, да опитват и споделят хубавата храна, да ценят и обичат приятелите си и да се наслаждават на малките неща!“

Контакти

E-mail: http://www.sundaybakeclub.com
http://www.sogood.bg
Телефон за връзка: 0886 466 575