Визитка

 

Димитър Вълков е роден в гр. Хасково. Завършва медицински колеж и след военната си служба заминава за Германия. Там завършва социални науки и специализира медийна педагогика. Като студент работи по програми за ресоциализиране на малолетни престъпници и медийно възпитание на деца от социалнослаби семейства.

След дипломиране работи около година в проект с аутисти. От 2011 до 2016 година е назначен като медиен педагог и доцент към университета в който е учил. В тази си длъжност снима документален филм за дискриминацията на българите от немската администрация.

Започва работа като доцент по проект за интеграция и социализация на българските граждани във Федералната република.

От 2013 до 2016 година изучава хипноза терапия към частен немски институт.  Прилага наученото за сздаването на своя медтод „Хипно и медитативна терапия“. През 2016 година се завръща в България и се установява в град Пловдив, където основно работи с клиенти.

 

 

Тема

 

Същност на хипно-медитативната  терапия. Здравето и щастието са заключени в нашите мисли. Има ли свят извън главата ни!?

 

Хипнозата и медитацията са познати на човечеството от хилядолетия. Комбинирането и използването им, заедно с нови похвати от психологията, нлп, бойните изкуства и други се доказва като успешен терапевтичен метод.

Ще бъдат разказани случаи от практиката, при повлияване на депресивни състояни, панически атаки, страхове и други.

Ще проследим как възпитанието, средата и медиите са ни създали като личности и определят до голяма степен дали сами не проектираме нашите страхове и рани в света около нас. Ако това е така, какво ни пречи да бъдем задрави и щастливи.

 

Контакти

 

E-mail: hypnosisbg@abv.bg

Сайт http://www.hypnosis.bg

Телефон за връзка: 0882  796 760