Визитка

 

Димитър Кръстев

 

В момента работи и като актьор от дублажа – озвучава филми и аудио книги. В над 25-годишния си стаж е дублирал с гласа си повече 3000 научно-популярни, игрални и анимационни филма и реклами.

Дълги години се e занимавал с пантомима, масажи, състезателни танци и бойни изкуства. Интересувал се от практична психология, НЛП, прагматична философия, както и от техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал. Всичко това намира израз в 7-те му публикувани книги, в които развива идеите си за по-качествено живеене.

Изобретил е няколко оригинални МЕТОДИКИ и ИГРИ.

Изследва науките за живота ДАО и ТАНТРА.

Член на МЕНСА и на Съюза на артистите в България.

Вдъхновител и организатор на КЛУБОВЕ за СЪТРУДНИЧЕСТВО.

Основател и председател на ФОНДАЦИЯ „ДУОНИКА АРТ”,

Обучава инструктори по създадените от него физически системи за партньорство и сътрудничество ДУОНИКА и ЧАТКАЛИНА.

Трансформирал е бойните изкуства в мирното изкуство ТАЙ ЧИ ЧАТКАЛИНА

Подготвя серия от СЕМИНАРИ по авторската си система за успешно живеене “ТИ СИ ЛЮБИМО ДЕТЕ НА ВСЕЛЕНАТА“, дава индивидуални КОНСУЛТАЦИИ. Вегетарианец.

От 15 години прилага терапията ТАО ЛЕЧЕБНО ДОКОСВАНЕ и през последните 4 години е обучил над 70 човека.

Тема

 

Себецененето и себеобичането – основа за успешна профилактика и лечение

 

В лекцията ще аргументирам най-дълбоката причина, чието полагане води като логично следствие след себе си, по най-прекия път, до здравословен и качествен живот. Ще спомена и за някои техники, които облекчават този процес като “Формулата на живота“, медитацията “Вътрешна усмивка“, бавните движения и по-конкретно авторската ми форма “Тай чи чаткалина“, както и упражненията с партньор Дуоника.

Ще опиша как би изглеждал един успешен холистичен подход към здравето и качественото живеене.

 

Практика

 

1.ПРАКТИКА Чаткалина

 

Ще проведа практическо занимание по двойки, без значение от възраст и пол, при което ще се загрее с някои от упражнения от Дуоника и след това ще се премине към изучаване на няколко модула от танцовата технология и мирно изкуство Чаткалина. Заниманието ще завърши с общо, ансамблово изпълнение. Това е практика, която събужда духа на сътрудничеството.

 

2.ПРАКТИКА Спорт по двойки ДУОНИКА

 

Хората се разделят по двойки без значение на пол, възраст, ръст и килограми и в режим на постоянно сътрудничество се изпълняват всички упражнения – от загрявката, същинската част и финала. Здравословно се раздвижват се всички стави и мускули, тренира се центъра на равновесието и координацията на движенията. Упражненията от същинската част са изотонични.

 

Контакти

 

E-mail: dimitar@duonika.org

Телефон за връзка : 0876195853

Сайт: http://www.duonika.org