Визитка

д-р Александър Илиев

Матер Натура ЕООД е фирма за обучения и репрезентативна дейност. Президентът проф. д-р Александър Илиев е един от първите българи занимаващи се с Йога, бойни изкуства, азиатска медицина и източна философия в България. Той и неговите съмишленици продължават да изучават и преподават у нас и по света традиционните системи на Изтока за здраве, дълголетие, възпитание на добродетели, лечение, изкуства и медитация.  

 

Тема

Принципи на Тибетската медицина Сова Ригпа като духовна практика

 

Тибетската традиционна медицина е една от най-древните системи за лечение в Азия. Тя е духовна и неинвазивна практика, която се основава на Закона за причината и следствието, наречен Карма. В Тибет диагностицират и лекуват само причините за неразположенията, а те са Алчност, Високомерие и Ниско самочувствие. Как да ги определяме, лекуваме и да се предпазваме от тях – ще научите в тази лекция и практическа демонстрация.

 

Практика

Кратък практически семинар по Тибетски традиционен масаж Джамцо Кунйе (Океански масаж)

 

Тибетски традиционен масаж Джамцо Кунйе (Океански масаж) е вид мануална терапия от големия органон на Тибетската традиционна медицина Сова Ригпа. Проф. Илиев изучава тази система в Тибет, Непал и Индия. Негов учител е прочутият Лама Геше Сома Намгял – личен лекар на Негово Светейшество Далай Лама XIV Тенцинг Гяцо. Присъстващите на семинара ще се запознаят с основните принципи и техники на древния тибетски позиционен масаж, методите за диагностика, превенция и терапия на трите основни и десетте типични неразположения.

  

 

Контакти

 

Град: София

Телефон за връзка : 0887 102 673

Сайт: alexiliev.com

ФБ страница: https://www.facebook.com/alexander.iliev.7902