Тема

Тайната сила на квантовата медицина – извор на здраве, дълголетие и просперитет

Събота 8-ми Април 12:30 – 13:10

Ще бъде разказано на достъпен език за същността на понятието «квантова медицина», за неговото възникване и развитие, за древната история на енергийната медицина, за различията и от съвременната медицина, за нейните разновидности, за техните характерни методи и средства за лечебно въздействие, за особеностите на Индийската и Китайски медицини, както и за тяхното съвременно развитие и приложение по света и у нас.
С научни факти и примери ще бъде изяснено механизма на въздействие на квантовите лечебни методи върху здравето на човека. Ще се засегнат и перспективите за бъдещото развитие и приложение на квантовата медицина в решаването на здравословните проблеми на съвременния човек.

Визитка

Д-р Димитрина Тодорова – завършила е медицина във ВМИ Плевен. Работила е отначало като педиатър, а по-късно като анестезиолог в градовете Плевен и Шумен. От 2002 до 2015 година е медицински управител на „Център по квантова медицина“ в София. От 2005 година към Центъра е създаден информационно – просветен клуб „Изгрев“, в който е изнасяла лекции, беседи и семинари в областта на профилактиката на здравето и лечението със средствата на алтернативната медицина. Има редица публикации в печатни издания, множество изяви в здравни и популярни радио и телевизионни предавания от регионален и национален характер. Тя и сега провежда беседи и курсове в областта на природосъобразния начин на живот: здравна профилактика, правилно хранене, детоксикация, фитотерапия, цветотерапия и други.

Инж. Тошко Тодоров – завършил е полувисше и висше образование във ВЖИ „Тодор Каблешков“ в София и ВИИ “Карл Маркс“ в София. Работил е в железопътния транспорт като локомотивен машинист и кондуктор. На 28 годишна възраст му е установена диагноза „мултиплена склероза“. На 32 години е инвалид 95%. С помощта на алтернативната медицина, след 5 години се възстановява напълно. В този период изучава и практикува: гладолечение по Брег, Метод Силва, Универсална енергия, Рейки, Чи Гун, Паневритмия и други. През 2001 година завършва задочно „биоенергетика „ в Института „Медика алтернатива“ в Шри Ланка – Коломбо. От 2002 г. до сега работи заедно с д-р Тодорова в областта на лечението и здравната просвета с алтернативни методи и средства. Има множество изяви в здравни и популярни радио и телевизионни предавания от регионален и национален характер. Автор е на книгите „Живата вода“, „неТрадиционната медицина“, „Смъртоносният вирус“, както и на редица статии в здравни и популярни вестници и списания. Провежда курсове и беседи по биоенергетика, акупресура, лечебно хранене, медитации и други.

Контакти

E-mail: , Skype: argoloc
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010309869522
Телефон за връзка: 0888 052 125