Визитка

 

Медицинското си образование получих в Пловдивския Медицински Университет. Работих в системата на Спешна Медицинска Помощ. В Колорадо, САЩ, завърших „Денвърско Училище по Хипнотерапия“ със степен Клинична Хипнотерапия, където обучението ми включваше Части, Алхемична, Гешталт, НЛП и Ериксонова хипнотерапии. Сертифициран съм по Съдебна Хипноза, ЕМТ (Терапия чрез движение на очите), Клетъчно Лечение, Техника за Емоционална Свобода, терапия чрез Звук и Светлина, домашна интервинция при деца с аутизъм, Хо’опонопоно. Рейки Мастер съм. Понастоящем живея и работя в Пловдив. Помагам и  с личностното израстване и развитие. Изнесъл съм редица семинари, лекции, телевизионни и радио предавания.

 

 

 

Тема

 

Страдание, болка, гняв, страх- път към любовта, щастието и хармонията

 

Защо учителят Дънов е казал- “Светиите се радват когато страданието дойде при тях”? Защо постоянно е говорил за сърце, ум, воля, истина и свобода?

Какво му е хубавото на страданието? Защо гневът може и да не е “отрицателна” емоция? Къде се крие обещаното щастие? Истинска любов има ли?

Как, защо и какво да направим за да се чувстваме хармонични и искренно да се радваме на живота като прекрасно пътешествие, приключение и преживяване.

Заповядайте и ще си поговорим за това и онова.

 

Контакти

 

E-mail: Dr.Iliew@gmail.com

Телефон за връзка: 0899 23 69 19