Визитка

 

Дипломиран като лекар в Медицинска Академия Пловдив с 35 годишна практика в България и по света. Основни специализаци – Вътрешни болести, Кардиология, Нефрология, Образна диагностика, Психотерапия. Йога практика от 30 години.

От 15 г работи и в областа на интегративната медицина. Според него, съчетанието на двата типа медицина е бъдещето на лечебното изкуство. От 2010 г участва в работа със структурите на земята, като живо същество, активните центрове, портали и кардинални точки на земята. Работа с хората, като активен елемент на връзката Земя – Космос.

През 2012 г. посетил Пекин, Непал, Тибек и свещенна Кора около планината Кайлас, 2013 г. – Перу и активните и центрове, 2014 г. – Япония и свързаността и с лемурийската цивилизация и резонанса и в България, 2015 г. – Лаос и Тайланд, всяка година посещава пирамидите в Босна и като лектор и работеш с тях, също бяха посетени и свещенните енергийни места в Румъния – столицата на Дактите, Пещерата на съдбата и Свинкса над Атланските пещери. Посвещава се на места със силна и значителна енергетика, затова посещава Израел, Йордания, Тайван и Сицилия

Участва в работна група за свързване и активиране на силовите места в България и за работа с новите деца.

 

Тема

 

Медитация – Петте мозъка на човека

 

 

Контакти

 

E-mail:  rumenmagic@gmail.com; rumen@zavas.org