Визитка

 

Елена Иванова/ СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“

Аз съм жена с различни професии, майка на две деца, на 37 години от Пловдив. Химик, икономист и мениджър по образование, лечител и учител по призвание. Известна съм сред приятелите си, с това че си говоря с болестите и се разбираме. Както и, че всичко което практикувам, или научавам го прилагам първо върху себе си. Имам интереси, практика и обучения по енергийна медицина . Съчетавам техниките на акупунктура, восъколеене, лечебен масаж, ченълинг  с тези на различни системи от рейки. Преподавам на избрани ученици. В работата ми с пациентите, водещо е приемането.

Щастлива ме правят хармонията и балансът вътре е мен и навсякъде около мен. На всички присъстващи на „Здравей здраве“, пожелавам да не забравят да си позволяват!

 

 

Тема

 

Махатма медитация с великия дар на свещеното сърце

 

Пречистване на чакрите от блокажите на всяко ниво, посредством Махатма потока и работа с най-много големия дар на свещеното сърце (тимуса)- безусловната любов.

Чистим 7 -ма чакра от блокажите към светлината, 6-та от спомени за злоупотреби, 5-та от невъзможността да говорим истини, 4-та от страх и неспособност да приемаме любов, 3-та от страх и съпротивителните, 2-ра от спомени за насилие, 1- са от гняв, страх и остатъци, различни от любовта и светлината.

Работим и с безусловната любов свещеното сърце, заедно с 5- та чакра, като наблягаме на приемането и после на връзката с майката земя.

 

Контакти

 

E-mail: extazy_eli@abv.bg

Телефон за връзка: 0899 30 32 37