Визитка

 

Елена Лесова 

Координатор за Южна България на БОУЕН Терапевтите

 

– Боуен Терапевт, гр. Пловдив

Казвам се Елена Лесова. През 2001г. се дипломирах като Магистър по Кинезитерапия към факултета по Обществено Здраве на РУ „Ангел Кънчев” гр.Русе. Пред 2006г изкарах и Магистърска степен по Психология към ВТУ „Св.Св.Кирил и Методи”. Натрупах опит повече от тринадесет години в сферата на общественото здравеопазване, като кинезитерапевт. През годините преминах различни курсове за преквалификация, но основните ми интереси са за развитие в сферата на нетрадиционните методи за лечение на психо – емоционалното и физическо здраве на човека. През 2013 г. имах щастието да попадна в Австралийската Академия по Боуен Терапия, където открих нови хоризонти и живота ми се промени.

 

 

Виолета Кузмова  

 

– Боуен Терапевт, гр. Пловдив

 

Основател на Студио за здравословен живот ,,ВиБо Аспект,,  гр. Пловдив.   Мотиватор и организатор на ярки светски и образователни събития за личностно развитие. Дипломиран икономист и педагог – изучавала обща и детска психология, Театрална режисура.  Повече от двадесет годишен опит в сферата на частния бизнес.

Член на БАБТ /Българска Асоциация по Боуен  терапия/ – Боуен терапевт, сертифициран от Австралийската академия по Боуен терапия.  /Активира естествените възстановителни сили на организма / Реджуванс терапевт    / Естествен лифтинг за лице  /  и Консултант по метода Матрица на Успеха./ Номерологичен  метод за анализ на потенциалите в живота на всеки човек

Виолета Кузмова практикува и пропагандира  природосъобразни холистични терапии с доказан ефект . С отговорност и индивидуален подход към всеки Клиент,  споделя вярването, че всеки човек е различен  и не може да бъде вкарван в каквито и да е рамки – работи с уникална грижа в посока физическо здраве и красота, психо-емоционален и хормонален баланс, духовно израстване и  емоционална интелигентност.

Холистичен терапевт с опит и бизнес дама,  доказваща тезата, че в заедност и споделеност – творим чудеса.

Като PR и изследовател на самата себе си, служи на идеята .че Любовта Е, която движи света напред и че, Светът е такъв, какъвто го сътворяваме ежедневно!

Виолета Кузмова е вдъхновител за положителна промяна и неуморен търсач на ценното във всеки Човек!

 

 

 

Тема

 

Дух, тяло и Боуен

 

При всяка емоция и преживяване в организма ни настъпват биомеханични процеси.Те се регистрират,запаметяват и складират в нашите тъкани и органи.С   БОУЕН®идентифицираме и извеждаме от тялото,душата и духа  паметта на преживяванията,които ни разболяват.Освобождава се блокираната енергия от вътрешните органи,опорно-двигателения апарат,съзнание и подсъзнание.

БОУЕН® е терапия за цялото семейство,която чрез провокиране на нервнорефлекторни механизми води до самовъзстановяването на организма. Връщат се първоначалните ни настройки – с Дарът на Духа от Твореца и с Дарът завещан ни от гениалният Том Боуен.

 

Контакти

 

Лице за контакт: Виолета Кузмова

E-mail: kuzmova@viboaspect.com

Телефон за връзка: 0889 24 55 54