Визитка

 

ЙОГА АРТ СТУДИО „ШАНТИ“ – Пловдив

Йога арт студио Шанти вече 8-ма година е отворило своите врати за приятелите на йога в сърцето на Пловдив, с пъстър букет от занимания, насочени към всеки един отворен към света човек, независимо от неговата възраст или пол. В графика ни можете да откриете часове за начинаещи и напреднали, за малки и големи, за ранобудни и нощни птици, а също така и богата програма от семинари и събития, свързани с личностни практики, медитации, презентации и срещи с интересни гости от България и от чужбина.

Елица Йоргова практикува Медитация от 1999г, а Йога от 2002г. Завършва Кайвалядхама Йога Институт 2008 – 2009г. Преподава Йога от 2009г. Основател на Йога Арт студио Шанти – Пловдив. 3 годишен опит като Sky Nanny в самолетна компания – грижа за семейства с малки деца по време на полет. Майка на 2 годишно дете
В Йога студио Шанти от 2 години се провеждат редовни часове Йога за бебета и мъници с Мама

 

Практика

 

Йога за бебета и мъници с Мама

 

Заниманието е подходящо от новородени бебенца до към 3 годишни дечица.  Елица прилага личният си опит като майка и Йога преподавател в този полезен и забавен час. Изпълняваме упражнения за възстановяване след раждането в помощ на майката. И в същото време играем игри подходящи за малките съкровища,  оставяме им време и да пообщуват заедно едно със друго.

 

Контакти

 

E-mail:  yoga_shanti@abv.bg

Сайт: http:// www.yoga-plovdiv.com

ФБ страница: YogaArtStudioShanti

Телефон за връзка: 0895 06 52 707