Тема

Даровете на човечеството! Духовните аспекти на бременността!

Събота 8-ми Април 17:00 – 17:40

Бременността като духовно изживяване. Послания и общуване със бебето във утробата. Отговорността на родителите към бъдещето на човечеството – каква душа и ниво на съзнание ще привлекат във този свят. Йогата за бременни – изживяване на няколко нива – грижа за физическото тяло и промените в него, овладяване на емоциите и тяхното трансформиране, спокойствието на майката и от там – спокойно и щастливо бебе!

Акро йога

Събота 8-ми Април 15:00 – 16:30

Комбинация между Йога и Акробатика, но поднесено по начин, така че всеки човек може да се включи, без значение дали има предишен опит със Йога. Това е завръщане към детските ни безгрижни игри, споделяне и доверие към другите и в същото време една добра терапевтична работа с тялото. Елате да полетим заедно!

Визитка

Елица Йоргова практикува Медитация от 1999г, Йога от 2002г. През 2009г завършва традиционното Йога училище в Индия – Кайвалядхама и от тогава преподава Йога в Пловдив. Основател на Йога Арт студио Шанти – Пловдив. Елица е майка на детенце на 1г и 5м и през цялата си бременност не е спирала да преподава и практикува Йога. Иска да предаде изпитаното от нея на всички бременни – както физическите, така и духовните аспекти на бременността. За едно по-добро човечество!
Йога Арт студио Шанти е любимото място в Пловдив за Йога и практики за личностно развитие. Вдъхновено от традицията на Кайвалядхама – най-старото Йога училище в света, в Йога Шанти се преподава класическа Йога за начинаещи и напреднали, също така по-съвременни стилове Йога, Акро Йога, Йога за бременни, мама-бебе и мама-джуниър Йога и Бидейки Енергия.

Контакти

E-mail: http://www.yoga-plovdiv.com
Телефон за връзка: 0895 652 707