Визитка

 

Емилия Петрова  

По време на 32 годишният си стаж като фармацевт помагах на хората да бъдат по-малко болни. Но в последните няколко години считам,че е по-смислено компетентностите ми да са от полза за хората, които искат да са по-здрави! Процесите около нас показват, че все по-крещяща е необходимостта от повишаване на емоционалната интелигентност и на родителската компетентност! Поради това се стремя да преподавам Практичната Психология по Системата ИДЕАЛ,  която е предназначена за обикновения човек, търсещ отговори и способи ,за да направи себе си и живота си по-осъзнат и радостен. Системата ИДЕАЛ е авторска система на руската психоложка Наталия Сидорова. По датата на раждане лесно и бързо се прави тест, от който се вижда с какви качества на личността човекът е дошъл в този живот, какви подсъзнателни стереотипи го движат и т.н. Тоест това е една от нумерологичните системи. Познавам я, ползвам я, прилагам я от 20 години. А от една година съм и преподавател по тази система.

 

 

Тема

 

Увеличаване Разбирането на Родителя към своето Дете,чрез бърз тест по датата на раждане и знанията по Практичната психология по Системата ИДЕАЛ

 

Как се прави тест по датата на раждане

Каква информация ни дават цифрите

Как майката,бащата и отношенията между тях определят с какви качества ще се роди детето им

Закономерности в отношенията Родители/Деца

Мога да  направя демонстрация какви са отношенията в рода на някой от присъстващите, като се запази анонимността му!

Отношенията Родител/Дете са основополагащи за всеки човек! И за порасналия, и за порасващия! Те са най-дълбоко свързани с процесите ,протичащи в ума и в сърцето!

 

 

Контакти

 

E-mail:  emiliach@abv.bg

Телефон за връзка: 0882430644