Визитка

 

Живко Стоилов и Антон Вълков

 

Живко Стоилов:  живее в Пловдив, където преподава Йога, Веданта философия и Интегрална философия. Изнася лекции и семинари върху източна философия, Психо-биология и Паневритмия.

Работи в сферата на неформалните организации ориентирани към холистични и алтернативни методи за развитие на личността и обществото. Организира множество курсове и обучения за  физическо, психическо и духовно здраве. Съорганизатор на фестивалите „Здравей, Здраве!“

 

 

Антон Вълков е бил воден от любопитство как работи света около него и как малките детайли имат голямо значение. Професионалният му път го отвежда до няколко държави в Европа и Южна Америка и в различни сектори, като при всички свои роли изучава екипите, съвместната работа и организациите като живи системи. Съчетава разнообразен опит в организационното развитие и консултиране с експертиза в груповите процеси в търсене на устойчиви решения. Част от мисията му е свързана с въвеждането и популяризирането на практиката на международната общност Art of Hosting в България. Привлечен от предприемачеството, през 2015 г. е един от създателите на пространството Отсреща в родния му Пловдив, след което поставя началото и на колектив Отворено пространство.

 

 

 

 

 

Тема:

Какви са Даровете на България за Европа? – отворена дискусия по метода на кръга – инструмент от методите на Art of Hosting

Каним всички, които се вълнуват от въпроса как България може да се впише в голямото

европейско семейство. Какви са нашите силни страни? Какво можем да дадем на другите европейски народи? Какви са нашите дарове за тях? Дискусията ще бъде по „метода на кръга“ на „Art of hosting and harvesting“, което дава възможност на всички мнения и идеи в кръга да бъдат чути  и дискутирани в атмосфера на емпатия и добронамереност. Методът на кръга се използва, за да проучи и даде възможност на нещата, които вълнуват дадена общност от хора да „излязат на яве“ и да бъдат видени и осъзнати от всички.

 

Контакти:

Лице за контакт: Живко Стоилов

E-mail: zhivko.stoilov@gmail.com

Телефон за връзка :  0877 62915

Сайт: anandaproject.net

ФБ страница: facebook.com/zhivko.stoilov

facebook.com/AnandaYoga-project-168189723203325

 

Лице за контакт: Антон Вълков

E-mail: valkov.anton@gmail.com

Телефон за връзка:  0884 913567