Визитка

 

Здравка Андреева

 

Здравка Андреева или както децата я наричат – Дади , е преподавател по акордеон в НУМТИ „Д. Петков“ Пловдив. Завършила е АМТИИ Пловдив. Има специализация в МА “П.Владигеров“ София, базов учител, както и диплома от холандския колеж „Хеликон“, Лайден за валдорфски учител., онлайн курс музикално монтесори

Носител е на множество награди от наши и чуждестранни конкурси.Била е член на наши и международни жури конкурси по акордеон.

Това, което искам, е да науча децата да обичат класическата музика, да изпитват радост от досега с нея, да бъдат добри слушатели в концертната зала и не на последно място, всичко това да е като игра.”, споделя Дади.

Дади е истинска музикална фея, която с много любов и отдаденост превръща срещата с музиката в истинска забава и вдъхновяващо преживяване за малки и големи.

 

 

Практика

 

Музикална работилничка с Дади

 

Ритъм, говор, музика, движение, съчетани в интересни игри за малки и големи, са ключовите думи за „Шулверк“-един от най-разпространените начини за музикално-танцово образование, широко прилаган в голяма част от страните на Европа, Азия, Америка и Австралия.

Доказано е, че ранния досег на детето с музиката оставя траен отпечатък в живота му. Създава и развива постоянство, увереност, отговорност и утвърждава социалните и комуникативни умения. От ранна възраст възпитава любов към музиката и изкуството и има огромно значение за интелектуалното и емоционално развитие на детето.

По време на музикалните ни занимания се сменят активно няколко дейности, като пеене на песни, танци, свирене в оркестър с детски музикални инструменти, запознаване с класически инструменти. Заниманията оказват влияние върху слуховата и зрителната памет, фината и общата моторика, психомоторното развитие.

При нас е интересно, полезно, слушаме музика, свирим, пеем, учим се на думичките благодаря и заповядай. Ще се забавляваме заедно, елате при нас!

Практиката е подходяща за деца от 1 до 12 г.

 

 

Контакти

 

E-mail: andreeva65@gmail.com

Телефон за връзка: 0889673458