Визитка  

 

Златина Пачилова

Определям себе си като търсещ човек. Все търся нови предизвикателства, нови възможности, които да разкрият всичките ми способности…
Моята мисия е : Да помагам на хората да открият себе си, да се чувстват добре, да живеят добре или иначе казано – да открият щастието в себе си.
Йога на смеха е един от начините да изпълнявам мисията си!

Всичко това ме кара да се чувствам невероятно добре, преливаща от ентусиазъм и заредена с енергия, изпълнена с идеи!

 

 

Практика

 

Йога на смеха

”Смехът е здраве”, ”Смехът е най-доброто лекарство”, ”Светът е оцелял, защото се е смял”- Обаче в забързаното си ежедневие, хората все по-малко се усмихват и още по-малко се смеят. Йога на смеха е уникална практика, която съчетава безусловен сърдечен смях с йога дишане. С йога на смеха, всеки може да се смее, без да разчита на хумор, шеги или комедийни изпълнения. Първоначално смехът се симулира като физическо упражнение в група, като скоро прераства в силен и заразителен смях. Йога на смеха е единствената практика, която позволява на възрастните да се смеят продължително и сърдечно. Йога на смеха ни помага да виждаме забавното при всички обстоятелства и да се смеем на воля, дори и да не сме в настроение. Дайте смях на тялото си  и умът скоро ще го последва!

 

Контакти

ФБ страница: www.facebook.com/ZP.Well.Being.club