Zornitsa Stefanova

Тема

Мисията на Инсайт: Да трансформираме себе си в любящи, така че да се състои по-голямата промяна на планетата към повече любов

Визитка

Зорница  е  човек,  който  вярва  в  силата  на  личността  и  потенциала  за  творческо изявяване. Свободата да бъдем себе си и да сме спокойни, приемащи и обичащи това, което  сме,  е  основата,  върху  която  можем  да  изградим  успешна  кариера, удовлетворяващи връзки с хората, които обичаме, да сме здрави, да се развиваме, да живеем богато и щастливо.
Зорница се занимава целенасочено с изучаване на човешкия потенциал, груповата динамика  и  личностното  поведение.  Това  включва  практикуване  на  умения  за презентация, лидерство, групови и индивидуални фасилитаторски техники и умения, автентична комуникация, управление на времето, творческо изразяване.
В сферата и на интерес са и развитие на интуицията, формиране на събития и лидерски подход в правенето на ефективен бизнес и създаване на силни и пълноценни междуличностни връзки.
След успешен старт на професионалната си кариера като данъчен консултант в Прайс Уотърхаус и Артур Андерсен, поема пътя на предприемачеството и от 16 години управлява собствен бизнес Компас – преводачески услуги.
Обучава в Международния банков институт по теми като Комуникация,  Разрешаване  на  конфликти,  Презентационни умения, Клиентско обслужване.
Като професионален коуч помага на хора в България, Холандия, Германия, Словакия, Испания, Литва, Русия, Румъния и САЩ, независимо колко успели са вече, да живеят още по-пълноценно, да разкрият по-пълно потенциала си и да се радват на още повече професионални и лични успехи. Зорница е дипломиран коуч към Нобъл Манхатън, Великобритания. Акредитирана от Европейския акредитационен орган IIC&M (Международен Институт по коучинг и менторство). Част от лидерския екип на IIC&M за България.
Ментор на Заедно в час, Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски” и Eleven. НЛП практик.
Магистър по Икономика от СУ и магистър по Политология от Централно-Европейския университет, Будапеща. Докторант на Стопански факултет на СУ на тема Менторство и Коучинг за изпълнителни кадри, собственици на бизнеси и лидери.
Животът и е свързан с Инсайт Семинари от 2010 година.

Видео лекция


Лектори →