Визитка

 

Иван Лесев

Творческа и неспокойна личност, завършил редовна докторантура и две висши образования, Иван Лесев продължава и днес да прави бизнес, но след драматичен здравословен проблем през 2005 г. решава, че собственото му здраве е лично негова отговорност и тръгва по света да търси методики, които да връщат цялостно здравето на човек. Среща различни хора, философии, методики. Най-доброто донася в България и иска да го направи достъпно за българите. Така се ражда „Медбио+”и през годините разработва продукти като хранителни добавки за стави, прополисова паста за зъби, пробиотици, уреди за физиотерапия.

 

 

Тема

 

„Наринé – тържеството на духа в полза на здравето!“

В търсенето на правилните пробиотици и след задълбочен анализ на видовете бактерии, бяха избрани такива, които колонизират максимално ефективно стомашно-чревния тракт. От 4 години „Медбио+” разработва продукти, в състава, на които влизат тези бактерии: пробиотични хранителни добавки за бебета, деца и възрастни, пробиотични капки за нос, вагинален пробиотик.

Възстановяването на полезната микрофлора с живи бактериии е най-бързият, най-лесният, най-достъпният, най-ефикасният и природосъобразен начин за решаването на проблемите, следствие на дисбактериоза.

 

Контакти

 

E-mail: info@medbio-bg.eu

Телефон за връзка : 0893 393 313

Сайт: www.medbio-bg.eu