Ива Митева-Славчева

Тема

СВЕЩЕНИТЕ ТАЙНИ НА ЖЕНСТВЕНОСТТА или Как да си върнем рожденното право да сме 100% Жени – енергийна практика и медитация за свързване и използване есенцията на Женствеността за изобилие.

Визитка

Маг.инж., Лайф и бизнес коуч, Лидер на Международния проект „Свещените Тайни на Женствеността“ за България, организатор на международни и национални трансформиращи тренинги и събития
Мечтата на моя живот – да подпомагам хората в намирането на техните силни страни и достигането на цялостен баланс по отношение на личното им Щастие, Здраве, цялостно благополучие, финансова стабилност, пълноценни връзки и Себереализация.
Във всичко което правя, вярвам в предизвикателството към нещата такива, каквито са в момента. Вярвам в различните варианти за развитие. Вярвам в СВОБОДНИЯ ИЗБОР.
Във всяка сфера от живота начинът, по който предизвиквам промените, е като развивам нови идеи, организирам ги така че да са приятелски настроени към света и лесни за възприемане от останалите.
Това съм аз – наследник на древно знание от потомствена линия на лечители, преоткрила естественото му продължение в съвременната наука и технологии. Животът ми е стремеж към развитие и разширение, търсене, намиране и споделяне на баланса между логиката и креативността.

Контакти

E-mail: Skype: ivapm-s
ivamiteva.com
Телефон за връзка: 0888 936 452

Лектори →