Ивелина Дандовска1-2

Тема

Предизвикателството да се отгледат здрави и компетентни деца

Как родителят да подкрепя и помага на детето си да расте здраво и компетентно. Какво означава ЗДРАВО дете, развиване на емоционална и социална компетентност. От кой момент започва развитието и възпитанието на детето.
Палавото дете – здраво дете. Предизвикателства и трудности пред родителите на интелигентни деца.

Визитка

Дипломиран магистър психолог и терапевт в психодрама терапия, с повече от десет годишен опит в консултирането на деца, юноши и възрастни с широк спектър от житейски предизвикателства и въпроси свързани с психичното здраве и благополучие.
Чрез придобитата компетентност от различни обучения, помагам на хората, които са ми се доверили да преминат през трудни житейски ситуации, преходи и промени, да разработят стратегии, за да създадат по- щастлив и по- пълноценен живот за себе си и за близките си.
„Вярвам, че всеки човек преживява живота по различен начин и естествено терапевтичния процес винаги е съобразен с уникалните нужди на клиента. Това прави терапията успешна и помагаща на хората да възстановят баланса в живота си и да намерят своята емоционална свобода. До момента съм имала привилегията да работя с хора от всички сфери на живота в продължение на моето професионално израстване.“

Контакти

E-mail: Scype: ivvvadand
Телефон за връзка: 0894 460 480

 

Лектори →