Визитка

 

Издателска къща „Хермес“ и д-р Светла Балтова

 

Д-р Светла Балтова има дългогодишна практика като кардиолог и ревматолог,  в последните десетина години работи в областта на холистичната медицина.

Д-р Балтова е автор на две книги по астропсихология: „Астрология и астропсихология за всеки”, и „Планетите и ритътмът на човешкия живот” и е съставител на няколко тематични сборника с извадки от лекции на Учителя Петър Дънов. Най-популярният от тях – „Здраве сила и живот”, е посветен на здравето.

Изнася в България и в чужбина множество семинари, лекции, курсове в областта на холистичната медицина, астрология, паневритмия, цветолечние по метода на Д-р Бах.

 

 

Тема на литературното четене

Представяне на книгата „Новата медицина“ от д-р Светла Балтова 

 

Книгата „Новата медицина“ обединява опита на д-р Балтова в областта на медицинската астрология и холистичните медицински подходи, включително знанията, дадени в учението на Петър Дънов.

Читателят ще тръгне на увлекателно пътешествие в дълбините на човешката психика, илюстрирано със случаи от практиката на авторката. Къде се крият корените на болестта, как тя ни променя и на какво ни учи? Отговорите на тези въпроси са придружени и със съевети за цялостно изцеление, обединяващо психологически и физически подходи., работа с енергиите на природата.

Специално внимание е отделено на Цветолечението по метода на д-р Бах, което д-р Балтова практикува няколко десетилетия.

 

 

Контакти

 

E-mail: desislava@hermesbooks.com

Facebook page: tinyurl.com/ydcflrql

Сайт: www.ikhermes.bg

Телефон за връзка: 0899001977