Визитка

Ирена Чакърова

Казвам се Ирена и се запознах с Биоданза® преди 5 години, като в момента съм в период на дипломиране, след 3-годишно обучение за водещ във Франция. Когато танцувам, се чувствам жива.

Биоданза® използва музиката, движението и взаимодействието в група за цялостно хармонизиране на организма и активиране на жизнената енергия. Събужда живота в нас. Открива нови хоризонти: Да преоткрия силата си чрез движението. Да застана зад това, което съм и което е добро за мен. Да изпитвам удоволствие от това, което правя. Да изразя себе си автентично. И как това да стане при взаимодействието ми със семейство, партньор и другите в ежедневието ми, така че взаимоотношенията ни да ме подхранват. Всичко това през простички танцувални предложения като ходене и движение в ритъма на музиката.

 

 

 

Практика

Биоданза

Един час с музика, движение и споделеност!

Възможно е да си тръгнете с усмивка и чувство на лекота, заредени с енергия. ☺

Всеки може да практикува Биоданза®. Няма заучаване на стъпки. Създават се непринудени ситуации, в които се забавляваме. Движенията са прости, всеки участва според физическите си възможности.

Заниманието започва се с по-динамична част, където танцуваме сами или с другите; във втората половина следват по-спокойни моменти за почивка.
Необходими са удобни дрехи.

Допълнителна информация за организаторите: Биоданза е създадена през 60те години на миналия век от Роландо Торо, антрополог и психолог. Международната федерация по Биоданза дава диплома за водещ по Биоданза след тригодишно обучение, последвано минимум едногодишна практика с група и защитена дипломна работа.

Аз преминах моето обучение и голяма част от практика във Франция и ми предстои дипломиране.

Контакти

Лице за контакт : Ирена Чакърова

Град *: Пловдив

Телефон за контакт*: 0895 706072 / 0888 248804

Сайт: http://www.biodanza.org/en/

ФБ страница:  „Биоданза Пловдив“ https://www.facebook.com/groups/271179306903705/