Визитка

 

Йорданка Траянова, център за женско вдъхновение ` Сорая`

 

Казвам се Йорданка Траянова и съм сертифициран инструктор за танци и практики Мандала. Занимавам се активно с това от повече от година, като ежеседмично организирам женски групи за танци и динамични медитации. Обожавам това, което правя, психологията ми е хоби и се развивам ежедневно в тази насока. Имам сертификат от руската школа за Мандала танци, водена от Наталия Илюшко, като и от академия Щастлива жена.

В практиките съчетаваме както работа с тялото, така и работа с емоциите. Наблягаме на красивото, изящното, женското. Връщаме се към женската си природа и опознаваме себе си в дълбочина.

 

 

Практика

 

Танц Мандала

 

Танц Мандала е вълшебна женска практика, включваща танци и енергийни практики, както и терапевтична работа, които помагат на жената да намери пътя към себе си!
Жените, практикуващи този танц, стават чувствени, уверени, намират мисията в живота си, намират правилния за тях партньор, обичат себе си и влагат в себе си, подкрепят се една друга и по този начин още повече засилват женската си енергия.
Това е танц, създаден от жени за жени, който работи с женската енергия и ни позволява да хармонизираме телата и душите си. Танцът се състои както от работа с тяло (танц), така и работа с душата и духа (медитации, изчистващи практики). Това е практика, която ни прави женствени, цялостни, щастливи и доволни!
Връщаме се към удоволствието от живота!

 

Контакти

 

Град: Пловдив

Телефон за контакт: 0889026161

ФБ страница: Център за женско вдъхновение Сорая