Визитка

 

Камен Филипов

Провеждам презентации,  образователни и практически семинари на тема «Пайдаладжин и иновационни биорезонансни технологии за диагностика и терапия».

Аква медицина е ново направление в дейността ми.

 

 

 

 

Тема

 

ПайдаЛаджин като природна синергия –даоиска практика с любов за хармония чрез единство на ум и сърце

 

Приятели и съмишленици, знаете че природата и ние сме божествено творение, а чрез съзнателна воля и действия можем да променяме посоката и скоростта на житейския ни път. Днес много от нас частично сме прекъснали резонансните си връзки с вселенския разум, а и със себе си – вътрешно сме разделени (ум и сърце) . Забравили сме по различни причини, че мъдрите, прости и вродени механизми за самовъзстановяване и оздравяване са заложени естествено в нас от твореца.
А дали имаме намерение и желание да ги активираме? Как и да постоянстваме ли?
Днес постоянно търсим външни източници за лечение и профилактика – медицинска дейност, медикаменти, лекарства, операции, духовни лечители, гадатели и др. Искаме друг да поеме отговорност за нашето физическо и емоционално състояние. Защо ли? Защото сме станали по различни причини мързеливи, мнителни, нерешителни, страхливи, научни, горделиви – да не изброявам още. Не отричам, че понякога се налага чужда и професионална намеса. Необходими са и общи усилия – затова сме социална общност.

 

Животинския свят в природата няма личен лекар. Болните животни се усамотяват, спират да приемат храна и вода. Така спирайки външния прием, се активират регенеративните механизми напълно естествено. Вътрешният император – сърцето мобилизира ресурсите с останалите органи и системи в единен действен механизъм.
А защо ние разумните, можещите и знаещите трябва да стигаме до самолечение? Отговорът е, че сме пропуснали ранното си възпитание в тази насока и не сме практикували необходимото за профилактика навреме. Да запретнем ли ръкави сега или ще отлагаме докато тиктакащият часовников механизъм вътре в нас ненадейно взриви бомбата с тежки и непоправими нарушения? Да – колкото по-рано, толкова по-добре. Даже и в предпоследната минута на живота ни, ако сме чули и разбрали за възможността да си помогнем и чрез ПайдаЛаджин не е късно да почнем и да постигнем частичен успех.
Нашето здраве е наше основно право и перманентно задължение – стига да не си пречим. Можем да достигнем момента на баланс и хармония, а след това да се профилактираме. С какво? Пайда и Ладжин са синергия, начин на живот, лесни и добре забравени от хилядолетия естествени методи, изискващи постоянство, като начин на живот.

 

Контакти

 

E-mail: kamenf@yahoo.com

Skype: kamenf8

Сайт: http://biomedis-bg.eu/

Телефон за връзка: 0888572770