Визитка

 

Камен Филипов – кинезитерапевт

От 2005-до сега работя в „ Холистичен, физиотерапевтичен и профилактичен център” Бургас

Владея добре говоримо и писмено немски, английски и руски.

Провеждам презентации,  образователни и практически семинари на тема «Пайдаладжин и иновационни биорезонансни технологии за диагностика и терапия».

Аква медицина е ново направление в дейността ми.

 

Тема

 

ПайдаЛаджин – сърце и ум в едно. Практика за всички възрасти. Повлияване на болка, дискомфорт и хипертония за 3-5 минути.

 

Целта на практическото занимание е обучителна, образователна и отзиви за резултати от практиката. След заниманието хората трябва да могат да правят наученото в къщи сами с реални здравни ползи.

След встъпителни думи и кратък диалог с групата за моментното им състояние преминаваме към Практика, съобразявайки се с даденото ни време и състава на участниците. Започва се със седяща медитация на йога постелки за минутки, продължава се с Ладжин – специфично разтягане, ( самостоятелно и с партньор) на телесните тъкани, сухожилия, фасции и енергийни меридиани – от позиция седеж, клек, стоеж , лег и с Пайда от седеж и стоеж- пляскане на основни телесни зони самостоятелно за цялата група , по двойки, тройки, както и всички в колона. Допълнително участници от групата с много сериозни болкови състояния, хипертония или хипотония изпълняват Ладжин(на степенка или пейка) или Пайда за 3-5 минути по моя преценка и отчитаме промяна на състоянието им чрез прага на болката и мерене на кръвно с апарат. Завършваме практиката с няколко отзива от участици за резултата върху тях от практиката, въпроси, отговори и медитация в края на заниманието.

 

Контакти

 

E-mail: kamenf@yahoo.com

Skype: kamenf8

Сайт: http://biomedis-bg.eu/

Телефон за връзка: 0888572770