Визитка  

Лилия Томова

архитект, художник, бизнес дама, предприемач и прекрасен човек.

Тя ще Ви разкаже, защо реши да се включи в този бизнес проект въпреки, че е доста ангажирана. Лилия, видя потенциала на бизнеса и вече повече от година го развива успешно.

Цветелин Янев

баща на две деца, онлайн бизнес маркетинг, предприемач и .. лъв! Но не толкова заради зодията, а по – скоро заради амбицията и хъса, с който върви напред към успеха! От няколко години развива онлайн бизнес и дава възможност на хората да развият своя собтствен успешно.

 

Презентация

Органо – Здравословно кафе със 100% биологична ганодерма луцидум

ОРГАНО е създадена в Канада през 2008 г. За първите 5 години, разширява дейността си в 40 държави и успява да фактурира 1 милиард долара! За сравнение ще кажа, че колоси като Apple, Google и Microsoft не са постигнали толкова за първите 5 години!

-КАК Е УСПЯЛА ДА ПОСТИГНЕ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ?

Отговора е, че в нашата дейност са включени три сектора от икономиката, които въпреки кризата са в постоянен подем. Знаете ли кои са те? … КАФЕ, ИНТЕРНЕТ, ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ.

Кафето е най-консумираната напитка – след водата и  най-търгуваната стока в света след петрола. Когато започва кризата през 2008 г., компанията, която има най-много активи в света (процентно) е Старбакс, чийто основен бизнес е кафето.

-ВТОРАТА ГЕНИАЛНА ИДЕЯ. ОРГАНО СЕ ВКЛЮЧВА В ЗДРАВОСЛОВНИЯТ СЕКТОР:

ДОБАВЯ КЪМ КАФЕТО КОЕТО Е 100% АРАБИКА ГУРМЕ, НАЙ-МОЩНАТА И НАТУРАЛНА ДОБАВКА В СВЕТА, А ИМЕННО ГАНОДЕРМА ЛУЦИДУМ!

Ганодерма луцидум или Рейши има повече от 2 000 години история. Наричали я билката на дълголетието. Срещала се е веднъж на 10000 мъртви дървета. Била е толкова рядка и скъпа, че само императорът е могъл да я ползва. Който е имал късмет да я намери, е бил длъжен да я предаде на императора, който им давал в замяна злато и скъпоценности.

Рейши съдържа 150 антиоксиданта, много повече от алоето, женшена и зеленият чай –  взети всички заедно. Наричат я царицата на адаптогените, които имат три много важни свойства: безопасни са, нямат странични ефекти и действат върху цялото тяло. Добавянето на Рейши в кафето превръща напитката от киселинна в алкална. Лесно се усвоява от тялото, което е алкално. Подържа активни органолептичните свойства на кофеина, т.е. вкуса му и премахва отрицателните като киселинност, лошо храносмилане, главоболие, тахикардия и други.

-ТРЕТАТА ГЕНИАЛНА ИДЕЯ НА ОРГАНО Е МАРКЕТИНГОВАТА СИСТЕМА.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛ -> ОРГАНО ИЗПОЛЗВА ТОЧНО ТОЗИ МЕТОД.

Това е изключително успешен бизнес метод,който работи от 80-те години до сега.

Образува се мрежа от доволни потребители или така нареченият микро-франчайзинг, за което Органо ни плаща. Например: Ние харесваме и консумираме продуктите, споделяме това с наши приятели, които ни стават клиенти. Те споделят с техни приятели, които стават техни клиенти. Те го споделят с други, а те с други, а те с други. За направеният оборот от моето споделяне Органо ми плаща комисионна.

Разбрахме,  че кафето е високо консумирана напитка и всеки човек когато свърши кафето, ако то е добро за него, ще го закупи отново, нали така? Това ни позволява да си създадем пасивен доход. Някой може ли да каже какво е пасивен доход? Въз основа на оборота, който създаваме с нашата организация, чрез движението на продуктите в нея, компанията е създала кариерни стъпки, наречени квалификации. При всички тях пасивният доход е до 10%.

Който има интерес към продукта или желае да чуе за бизнеса може да ни зададе въпроси след презентацията.

 

Контакти

 

E-mail: taniav@abv.bg

Телефон за връзка : 0878960915 ; 0877 075 476

Сайт: http://stankavaradinova.myorganogold.com