Любомир Розенщайн

Тема

Прошката: възможното изцеление
• Вътрешната география на процеса прощаване. Можем ли да изминем разстоянието между обидата и любовта
• Постижимото освобождаване на бъдещето от болката в сърцето, която носим от детството
• Оттърсването от ролята на жертвата: ключ към здраве, лична сила и духовна еволюция
• Поглед отвъд повърхността на видимите събития: възможността, решението и изборът да промениш съдбата си сега

Визитка

Преди 20 години той първи в страната създава Институт за личностно развитие, провежда първите семинари и обучения по Невролингвистично програмиране (НЛП), записва първите авторски водени медитации на български език, сред които особено слушани стават двете програми за активиране на вътрешните лечебни сили „Вътрешният лечител“ и невролингвистичният ендорфиногенератор „Планетата на щастието“. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire – radio.changewire.info.
Автор е на книгите за вътрешния път „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“, на статии, брошури, компакт-дискове, семинари, курсове и тренинги по приложна психология, йога, тантра, медитация, в които на постижим за съвременната аудитория език съчетава най-ценното и полезното от западните и източните познания и технологии за личностно израстване и себепостигане. НЛП майстор и йога ачаря. Има и две издадени стихосбирки, самостоятелна изложба – „Рила. Живата планина“ (2014 г., София), а от декември м.г. работи и върху поредица концерти-медитации със специално създадена за целта музика на живо в съвместен проект с Marina India.
Семинарът на Любомир Розенщайн „Освобождаване от веригите на миналото: прощаване на родителите, прощаване на себе си“ се превърна в едно от най-посещаваните обучения в сферата на личностното развитие през последната година с вече многократни издания в различни градове на страната. За предстоящи събития и информация следете www.changewire.info, авторските страници на Любомир Розенщайн в социалните мрежи и каналите на ChangeWire в YouTube и SoundCloud.

Контакти

www.changewire.info

Лектори →