маргарита тодорова

Тема

Представяне на Танцово-медитативна практика „Жива Вълна“

Визитка

Това са няколко думи за мен:
„Жива вълна“, Вълната… Открих я ненадейно, завладяващо и безотказно. Открих я в момент, в който живеейки в онзи забързан и изпълнен с напрежение живот усещах, че имам нужда от нещо динамично, пречистващо, зареждащо и по детски неподправено.
Ето, това е тя – Вълната, а аз съм Маргарита. Вечно търсеща нещо различно, нещо ново, даващо ми усещане за емоционална пълнота, сила и стремеж да вървя все по-напред и по-напред.
Като дете свирех на инструменти, пеех, танцувах … След като получих дипломата си от УНСС -София реших, че е добре да работя това, което съм избрала като професия – икономист. В стремежа си да се реализирам, като добър професионалист, майка , съпруга и още какво ли не, артиста в мен остана някъде назад в пространството и времето.
Ето, това най-много ми липсваше, това най-много търсех…Онова чувство за сила , движение , живот и зареждаща емоция, преживяно и запомнено от детството. Сега, откривайки го чрез „Жива вълна“, аз отново почувствах себе си и цялата красота на всичко онова , което е около мен.
Това е ,нещо което не мога, а и не искам да задържа само за себе си.
Споделям го с вас, искрено и с много любов, за да сме повече, за да сме много-„истински щастливите хора“ на тази земя.

А това е за самата танцова практика:
„Жива Вълна“ е танцова практика за себепознание и релаксация.
Тя побира в себе си знания на древни култури, използвали ритъма и движението на тялото, за да хармонизират тялото, ума и духа.
С тази практика се учим да бъдем леки, да танцуваме нещата от живота, така както следваме ритъма на музиката.
Танцът е най-бързия и директен път да достигнем до онази дълбока и уникална мъдрост, която тялото ни съхранява специално за нас.
Ето, защо “Жива вълна” е лично твой танц – свободен, уникален, спонтанен и пробуждащ.
В „Жива вълна” не се следват стъпки и хореография. Тук – в пространство, защитено от външни мнения – всеки е себе си и следва собствения си, автентичен ритъм.

Контакти

E-mail: Skype: margarita_margaro
http://livewave.info
Телефон за връзка: 0887 27 50 50

Лектори →