Тема

Йога като път за опознаване на тялото и живота ни!

Събота 8-ми Април 10:00 – 10:40

Животът ни е като един безкраен поток без начало и край и намирането на баланса е от особена важност в нашето ежедневие.
Йога е стройна система от специално разработени и внимателно подбрани принципи, техники и практики, които носят изключителни ползи и целят практическо самоопознаване, поддържане на тялото, ума и духа в хармония и баланс.
Защо йога и какви са ползите от редовното й практикуване? Как йога може да подобри живота ви и да изпълни дните ви с хармония, здраве, красота и настроение?

Визитка

Марияна практикува йога повече от 10 години, преминала редица обучения в България, Индия, Бали, Германия, Холандия и др. Сертифициран преподавател по Хатха, Виняса Флоу, Ин йога, Медитации. Носи финия усет в класовете и уъркшопите си да съчетава различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия и др.
Ментор и ценител на човешката душа, вдъхновител за позитивна промяна и неуморен търсач на доброто във всеки и във всичко. Чрез срещите на постелката, провеждане на различни практични семинари, лекции, медитации и участия в редица фестивали, форуми, дискусии мотивира все повече хора да поемат контрола над живота си, да вярват в себе си и да творят живота си.
Създател и автор на сайта „Промени живота си“, идеолог и организатор на фестивала „Уикенд на Промяната“, част от организационния екип и лектор на Фестивала „Здравей, Здраве“. Има издадени 2 диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

Контакти

E-mail: ; http://www.change-life.eu
Фейсбук: https://www.facebook.com/changelifebg/
Телефон за връзка: 0887 110 660