Визитка

 

Мариянка Лулчева

Преди шест години се запознава с дихателните техники, преподавани в Курс „Програма за щастие” на Фондация „ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ”, които подобряват здравословното й състояние, дават спокойствие на ума и нов поглед върху живота. Изпитвайки лично ползите за тялото и ума от дишането и осъзнавайки неговата роля,  желае да ги споделя и като инструктор и доброволец към фондацията. Сертифициран иструктор за курс”Програма за щастие” и Сертифициран инструктор по Шри Шри Йога.

 

 

 

 

Тема

 

Справи се с ума си

 

Качеството на живота ни се определя от състоянието на нашия ум.  За по – качествен живот умът следва да е освободен от стрес, безпокойство и напрежение, изпълнен с позитивизъм и ентусиазъм.  Но как да постигнем всичко това, когато многократно сме опитвали от нивото на ума да се успокоим, да се освободим от притесненията и безпокойствата за утрешния ден или от неудоволствия и неприятните емоции от вчерашния ден ?

Древно знание е, че ДИШАНЕТО влияе на състоянието на ума, защото дишането, емоциите и ума са свързани.

Заповядай на лекцията, за да разбереш как с дихателните техники, преподавани в Курса „Програма за щастие” можеш да подобриш своето здраве,  успокоиш своя ум, подобриш неговата концентрация и развиеш своя потенциал, за да превърнеш своя живот в празник.

Можеш да научиш източниците на енергия и как да си ги набавяш, а също и значението на Пулсовата диагностика като древен и автентичен холистичен способ за диагностика и превенция на заболяванията и за поддържане на здраво тяло.

Всички искаме да сме здрави и  щастливи, и удовлетворени в живота. Поддържането на физическото и психическото ни здраве, както и развитието на творческия ни потенциал, което обуславя и чувството ни на удовлетворение и пълнота в живота, зависят само от нас.

 

Контакти

 

E-mail:  mlulcheva@abv.bg

Сайт: www.art of living.org

Facebook: The Art Of Living (Plovdiv) / Център за Здраве и Щастие

Instagram: @happyplovdiv

Twitter: @happyplovdiv

WordPress: https://happyplovdiv.wordpress.com/