Визитка

 

Мария Видева – Стоилова е Етнолог по образование. Сертифициран преподавател по Йога и Пилатес. Практикува йога от 1999 г. Води различни виняса флоу йога и Пилатес класове от 2011 г. в Ананда йога студио, Пловдив. Съосновател на Сдружение „Видя Проект“, Пловдив.

Организира и участва в йога семинари, уъркшопове за себеизследване, арт и музикални работилници, провеждани в Ананда йога студио и във форматите на фестивала „Здравей, Здраве“, Пловдив.

Създател на творческите уъркшопи, целящи участниците да преоткриват своята уникална красота, личен път и вътрешно присъщи таланти чрез звук, движение, ритъм, дъх, форма, цвят и тишина…

 

 

Практика

 

Прана виняса флоу йога в бяло – зелено – червено: светъл ум – отворено сърце – здраво тяло

 

В прана виняса флоу йога класа ще вкусим от магията на мекотата и силата, грацията и целеуустремеността, лекотата и предизвикателството на флуидното йога движение. Практиката ще демонстрира интересна методика на преподаване на йога асани, дихателни, релаксивни и медитативни техники, която набира все по-широка популярност по цял свят, както и в йога средите в България, и успешно доказва своите качества и предимства.

Практиката има за цел представяне на този йога стил и на нея са добре дошли всички –  малки и големи, мъже и жени, без значение дали се занимават с йога или не.

Носете удобни спортни дрехи, йога постелки и веселото си настроение, а ако сте си го забравили, сте на точното място, за да го освободите и останете в него.

Хари Ом.

 

 

Контакти

 

E-mail: info@anandaproject.net, videva.maria@gmail.com

Сайт: http://anandaproject.net

Фейсбук: Maria Videva-Stoilova, AnandaYoga project, Пилатес в Пловдив с Мария Стоилова

Телефон за връзка: 0877 93 75 42